Eheim Aquarium vuilzuiger op Batterijen

Eheim bodemreiniger
De Eheim aquarium vuilzuiger op batterijen zorgt voor een gemakkelijke reiniging. Maak jouw vissenvrienden blij in schoon water.

Mocht je vissen als huisdier hebben, dan moet je natuurlijk veel producten aanschaffen voor hun. Het aquarium moet je regelmatig ook gaan schoonmaken, zodat jouw vissenvrienden in een schoon water leven. Het aquarium schoonmaken kan erg lastig zijn. De Eheim vuilzuiger zorgt voor een gemakkelijke reiniging. Deze vuilzuiger werkt op batterijen en functioneert ongeveer 4 uur daarop. De vuilzuiger heeft in totaal vier batterijen nodig om te functioneren. Deze aquarium vuilzuiger op batterijen is gemakkelijk in gebruik. De pomp heeft een groot capaciteit. Bij aanschaf worden meerdere onderdelen meegeleverd, zoals een aanzuigmond, verlengstuk en inclusief batterijen. Je hebt op dit product ook een garantie van 2 jaar.

Bij gebruik moet je de eheim aquarium vuilzuiger op batterijen niet recht houden, maar iets schuin. Je gaat merken dat het grind gaat opborrelen, waardoor naar paar minuten alle vuil in het filter zit. De zuigkracht van de vuilzuiger is ook net krachtig genoeg om alle rotzooi mee te nemen en het grind te laten vallen. Daarnaast is de stofzuiger makkelijk te demonteren, zodat je het goed kan schoonmaken.

Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik;
  • De pomp heeft een grote capaciteit;
  • Makkelijk demonteerbaar om vervolgens goed schoon te maken;
  • Genoeg zuigkracht om alle vuil op te zuigen en het grind te laten vallen;
  • Garantie van 2 jaar.
Minpunten
  • De aquarium vuilzuiger op batterijen is niet onderhoudsvrij.

0 Shares:
Lees ook
Lees Meer

Eheim Automatische Voederautomaat

De Eheim automatische voederautomaat om tussentijds op vakantie of een weekendje uit te gaan. Jouw vissenvrienden worden constant gevoerd.