Easypets Puppy Training Pads

Puppy training pads

Een puppy training pads hoeft niet duur te zijn! Deze puppy training pads van Easypets zijn de ideale zindelijkheidsmatjes. Deze pads zijn goedkoop en zeer absorberend.

Toch kan het zijn dat het wel eens door gaat lekken wanneer je pup te veel water heeft gedronken. Leg dan voor de zekerheid twee op elkaar waardoor je extra zeker bent dat het niet door zult gaan lekken. Natuurlijk zijn de puppy training pads van easypets alleen om jouw puppy zindelijk te maken en is dit geen langetermijnoplossing. Mocht het ooit toch door lekken? schaf dan gelijk een urine verwijderaar aan zoals: HG urinegeur weg. Als een toevoeging kun je verder ook een training pad houder aanschaffen van Adori, zo weet je zeker dat het niet door zult lekken. Mocht het ooit toch doorlekken dan weet je dat het niet op de vloer zult komen.

De Pads bevatten een aangename geur waardoor jouw hond aangetrokken wordt tot de pad, de zindelijkheidstraining wordt hierdoor super eenvoudig. De pads zijn bovendien groot genoeg voor de meeste rassen pups, maar ook zeker voor de middel/kleine volwassen honden.

In een doos vind je 250 stuks, maar ze zijn ook in 105 stukken verkrijgbaar zodat je voor lange tijd vooruit kunt gaan.

  • Trainingpads voor het zindelijk maken van jonge honden
  • Super absorberend
  • Verpakking van 250 stuks

Afmetingen: 58 x 58 cm / 250 stuks

Pluspunten
  • Stinkt niet;
  • Goed absorberend.
Minpunten
  • Kan wel eens door lekken bij groot hoeveelheid plas.
0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook
Huisdiercamera voor hond
Lees Meer

Huisdiercamera

Eenvoudig monitoren van je huisdier met de huisdiercamera. Beschikt veel handige functies, zoals autotrack, microfoon, geluid, HD resolutie, eenvoudige app, groot bereik en nachtzicht.
Hondenpoepzakjes
Lees Meer

Hondenpoepzakjes

Essentiële spullen bij het uitlaten van jouw hondje, Je viervoeter hoort per dag gemiddeld een à twee keer te poepen. Met een 1000…