Op de markt zijn veel kattenbakken aanwezig. De meeste kattenbakken zijn heel simpel. Verwen je kat met de Make Sure Kattenbak met lade. Deze kattenbak heeft een bijzonder design, die mooi past bij het interieur van je woning. Dit design is met zekere mate een gebruiksvriendelijk toilet voor je huisgenootje. De kattenbak met lade is zeer ruim met een afmeting van 60 x 38 x 45 cm. De binnenzijde van de kattenbak is een openklappende voorzijde, waardoor je gemakkelijk de bak kan schoonmaken en zeven.

Daarnaast heeft de kattenbak een uitneembare binnenbak, waardoor je gemakkelijk het kattengrit weg kan gooien. Vervolgens maak je hem snel schoon en kan je het kattengrit simpel weer bijvullen. Na het bijvullen, schuif je de binnenbak weer flexibel terug in de kattenbak. Achter de openklappende voorzijde zijn twee extra handige functies gekoppeld. De kattenschep is hierachter opgehangen, waardoor je niet ieder keer deze schep kwijt bent. Daarnaast is een extra opbergvakje achter de openklappende voorzijde. Hierin kan je bijvoorbeeld de afvalzakjes erin stoppen, waardoor alle materiaal opgeslagen is in het kattenbak. Hoe handig is dit!

In de kattenbak is een plateau aan de binnenkant. Deze zorgt ervoor dat wanneer jouw kat van het toilet afkomt een deel van het kattengrit onder de poten al kwijt is. Hierdoor blijft het grit op de desbetreffende plek en niet verspreid over het huis. Deze kattenbak met lade is zeer gebruiksvriendelijk en houdt het huis langer schoon!

Pluspunten
  • Een uitneembare binnenbak voor eenvoudig schoonmaken;
  • Een zeer mooi design, dat een lust voor het oog is;
  • Praktisch in gebruik;
  • Bevat een plateau, waardoor een deel van het kattengrit onder de poten al kwijt is;
  • Zeer ruime bak;
  • Een openklappende voorzijde met daarop een handige opbergruimte uit het zicht en een kattenschepje voor het kattengrit;
  • In meerdere kleuren beschikbaar.
Minpunten
  • Kan best prijzig zijn.

Goed aankoop advies gekregen?

Beoordeling: / 5. Stemmen: