Koeling mat voor huisdieren – 60 x 80 cm

Koeling mat voor honden
Een koeling mat voor een verfrissend gevoel voor je hond en kat in warme dagen.

In warme zomerdagen is het voor de mens lekker om verkoeling te krijgen. Hierbij zijn er verschillende manieren om verkoeling te krijgen, zoals een airconditioning, een ventilator, noem het maar op. Ook voor dieren is verkoeling fijn in warme zomerdagen. Een koeling mat is een verfrissende product voor een kat en hond. De zelf koelend pad bestaat uit een combinatie van cooling gel en schuim. Door deze combinatie beschermt de koeling pad het huisdier tegen oververhitting. Deze koeling pad kan je zowel voor binnen als buiten gebruiken. Mocht je in je tuin of balkon willen zonnen, dan kan je flexibel de koeling pad meenemen naar buiten, zodat je huisdier ook lekker kan genieten. De koelend effect kan voor huisdieren met gewrichtsproblemen een pijnstillend effect hebben.

De mat heeft een afmeting van 60 x 80 cm. Het is verkrijgbaar in het kleur blauw. Daarnaast is de mat vlekbestendig en waterdicht.

Pluspunten
  • Water- en vuil afstotend;
  • Ruimtebesparend;
  • Zelf koeling;
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten.
Minpunten
  • De mat kan beste groot zijn voor kleine huisdieren.
0 Shares:
Lees ook
Beste kattenbak met lade
Lees Meer

Kattenbak met Lade – 60 x 38 x 45 cm

De kattenbak met lade heeft vele handige functies. Een uitneembare binnenbak, een plateau, een bijzonder mooi design, een schepje voor het kattengrit, praktisch in gebruik, bevat handige opbergruimtes uit het zicht en is zeer ruim.
Huisdiercamera voor hond
Lees Meer

Huisdiercamera

Eenvoudig monitoren van je huisdier met de huisdiercamera. Beschikt veel handige functies, zoals autotrack, microfoon, geluid, HD resolutie, eenvoudige app, groot bereik en nachtzicht.
Hondenpoepzakjes
Lees Meer

Hondenpoepzakjes

Essentiële spullen bij het uitlaten van jouw hondje, Je viervoeter hoort per dag gemiddeld een à twee keer te poepen. Met een 1000…