Waarom is het belangrijk om kwaliteit voer te geven aan jouw konijn? Een konijn kan ruim 10 to 14 jaar worden afhankelijk van de soort natuurlijk. Daarom is het extra van belang dat jouw konijn het aller beste voer krijgt dat die verdient. Je wilt natuurlijk dat jouw konijn zo gezond mogelijk blijft.

De Supreme Science Selective Konijnenvoer is de beste konijnenvoer op de huidige markt. Zo hebben ze van konijnenvoer tot aan rattenvoer tot hun beschikking. De Supreme Science Selective Konijnenvoer wordt namelijk ook door dierenartsen aangeraden.

Elke (volwassen) konijn zult deze konijnenvoer van Supreme Science lusten. Het voer in gevormd naar het gebit van een konijn. Zo eet jouw konijn het voer zonder enig moeite. Daarnaast is er ook nagedacht over het kieskeurigheid bij het eten van het voer. Het konijnenvoer is een gehele brok en dus niet gemend. Talloze konijnenvoer gebruiken voer met gemende brokken waardoor jouw konijn kieskeurig wordt en alleen het lekkerste voer opeet.

Aangezien een konijn als basis voer onbeperkt hooi nodig heeft, hoef je dus niet veel brokjes te geven. De brokjes van Supreme Science zullen dus veel langer mee gaan en krijgt jouw konijn het allerbeste voer.

Het voer beschikt over hoog mineralen en vezels, ook zorgt het voer voor gezonde gebit. Daarnaast zorgt het lijnzaad voor een gezonde huid en vacht. Tenslotte is ook nog eens 0% suiker.

Pluspunten
  • Aangeraden voor dierenartsen;
  • Rijk aan vezels en mineralen;
  • Goed verteerbaar;
  • Geen toegevoegde suiker;
  • Lijnzaad voor gezonde huid en vacht.
Minpunten
  • Kan prijzig zijn.

Goed aankoop advies gekregen?

Beoordeling: / 5. Stemmen: